MURINJOV HILJADITI MEČU U KARIJERI: Dečački trk "specijalnog"

Novosti online

13. 09. 2021. u 21:14

SPECIJALAN dan za specijalnog trenera. Žože Murinjo, u nedelju je 1000. put izveo ekipu na teren i u pobedi Rome nad Sasuolom (2:1), stigao do svog 639. menadžerskog trijumfa.

МУРИЊОВ ХИЉАДИТИ МЕЧУ У КАРИЈЕРИ: Дечачки трк специјалног

FOTO: EPA

 Da događaj bude potpun, pobrinuo se Stefan el Šaravi, koji je spektakularnim pogotkom u nadonkadi doneo slavlje "vučici" na rimskom "Olimpiku" što je izazvalo sjajnu reakciju Portugalca, iz kojeg su kuljale emocije.

Optrčao je Murinjo skoro u sprintu deonicu pokraj terena i oduševio navijače Rome, zatim je skočio u zagrljaj njegovim pulenima, koji su slavili sa tifozima u podnožju severne tribini legendarnog rimskog zdanja.

- Nisam se osećao kao da imam 58 godina, nego kao da imam 12. To je bio trk deteta - priznao je Murinjo novinarima i oktrio kako je ponovo relaksirao svoje igrače jednim od dobro poznatih psiholoških trikova maestralnog portugalskog stručnjaka.

- Govorio sam igračima danima da mi nije bilo bitno što mi je ovo 1000. meč. Ali zapravo sam bio veoma uplašen od gubitka.

Inače, bilans posle hiljadu susreta iznosi: 639 pobeda 204 nerešena meča i 158 poraza uz 25 trofeja kraj imena Žoze Murinjo.

BONUS VIDEO: Novak odmara na Jankovoj jahti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba