TORTA SLATKA KAO BRONZA: Srpski stonoteniseri paraolimpijci proslavili uspeh iz Tokija

S.BAJIĆ

13. 09. 2021. u 18:25

SRPSKA stonoteniska reprezentacija u konkurenciji sportista sa invaliditetom, u ponedeljak je na novosadskom naselju "Kamenjar", tik uz obalu Dunava, mesta na kojem se čitavo leto pripremalo za Tokio, obeležila bronzu sa Paraolimpijskih igara.

ТОРТА СЛАТКА КАО БРОНЗА: Српски стонотенисери параолимпијци прославили успех из Токија

FOTO: N. Karlić

 Borislava Perić Ranković i Nada Matić, trećeplasirane na najvećoj svetskoj smotri sporta, Mitar Palikuća, Goran Perlić i Ana Prvulović takmičari, kao i selektor Zlatko Kesler, trener Lazar Kurteš, uz Zorana Mićovića, predsednika Paraolimpijskog komiteta Srbije, i Svetozara Mladenovića, člana, kao i stonotenisere novosadskog kluba "Spin", su uz tortu i druženje prepričavali doživljaje iz Japana.

- Lep primer da se stavi tačka na uspeh, što je i logično kada se osvoji medalja na Paraolimpijskim igrama, svakako jedna od najznačajnijih u sportskoj biografiji - kaže Zoran Mićović.

Bitno je da smo se okupili u društvu sa našim majstorima sporta koji pronose slavu srpskog stonog tenisa. Zlatko Kesler, ikona našeg paraolimpijskog komiteta, ponovo je na mestu selektora potvrdio da tamo gde on stavi potpis, to je garantovan uspeh.

Njegov rukopis je prepoznatljiv, što se ogleda u rezultatima naših sjajnih takmičara, pre svega Borislave i Nade, a zatim i svih ostalih koji su se plasirali na Paraolimpijske igre.

Sve to je rezultat ozbiljnosti u radu, doslednosti, upornosti i trajanja u svetskom vrhu, što govori da naši stonoteniseri znaju put do uspeha a trasira ga njihov selektor, Kesler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna