TADIĆ IGRAČ GODINE U HOLANDIJI: Marko Pantelić uručio zemljaku vredan pehar

N. I.

09. 09. 2021. u 22:17

DUŠAN Tadić (32) nastavlja da sakuplja trofeje.

ТАДИЋ ИГРАЧ ГОДИНЕ У ХОЛАНДИЈИ: Марко Пантелић уручио земљаку вредан пехар

FOTO: Tviter/FK Ajaks

Pošto je u maju sa Ajaksom osvojio duplu krunu, kojoj je dao lični pečat sa ukupno 17 golova i čak 20 asistencija, kapiten "kopljanika" i reprezentacije Srbije je na ceremoniji koja je organizovana sinoć u Amsterdamu dobio i trofej za najboljeg igrača Holandije u prošloj sezoni.

Poseban deo scenarija na ovom događaju bio je dolazak Marka Pantelića, Tadićevog zemljaka i takođe nekadašnjeg fudbalera Ajaksa, i do nedavno zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

- Zaslužio si ovo priznanje svojim igrama, golovima i ulogom vođe tima. Ipak, sve ovo je ništa bez podrške porodice. Želim ti da još dugo budeš srećan u ovom klubu - emotivan je bio govor Marka Pantelića.

Zanimljivo je da je Tadić u trci za ovo laskavo priznanje imao i vrlo jaku konkurenciju. U njoj su bili njegov saigrač iz Ajaksa Davi Klasen, pa Grk Jorgos Jakumakis koji je nastupao za Venlo, a sada je u Seltiku i Stiven Berghujs, koji je od pre nekoliko nedelja Tadićev saigrač, a prošle sezone je nosio dres Fejenorda i ujedno bio prvi strelac Eredivizije.

- Ovakve stvari samo mogu da me motivišu da Ajaks i ja budemo još bolji u novoj sezoni koja je počela. Hvala svima na glasovima i podršci - zahvalio se Tadić, čiji tim igra sutra protiv Cvolea u prvenstvu, a zatim u sredu gostuje Sportingu iz Lisabona u Ligi šampiona.

Video-porukom mu je čestitao Matijs de Liht, nekadašnji saigrač, sada štoper italijanskog velikana  Juventusa.

- Zaslužio si ovo sve. Veliki si igrač i izvanredna ličnost. Mnogo sam naučio od tebe, i svi u Ajaksu te vole - poručio mu je mladi defanzivac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)