MALI SAJAM SPORTA: Štefanek sa delegacijom posetio Vrnjačku Banju

N.I

09. 09. 2021. u 18:31

STIGLI smo do devetog Malog sajma sporta u 2021. godini koje zajednički organizuju Sportski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta uz podršku teritorijalnih sportskih saveza i lokalne samouprave.

МАЛИ САЈАМ СПОРТА: Штефанек са делегацијом посетио Врњачку Бању

FOTO: SSS

 Sportski savez Srbije, na čelu sa predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, posetio je Vrnjačku Banju gde ih je ugostio zamenik predsednika opštine Ivan Džatić i predsednik Sportskog saveza Vrnjačka Banja Dušan Radović.

Na platou ispred biblioteke "Dušan Radić" okupili su se klubovi sa teritorije opštine - fudbaleri, futsaleri, košarkaši, teniseri, džudisti, karatisti, plivači, odbojkaši i devojčice iz kluba ritmičke gimnastike, prikazali su posetiocima Malog sajma svoj sport i zajednički održali pokazni trening.

Učesnike Malog sajma sporta najpre je pozdravio zamenik predsednika  opstine Ivan Džatić i istakao da će opština Vrnjačka Banja nastaviti sa ulaganjima u sport.

Ispred Ministarstva omladine i sporta mališane je pozdravio Milan Savić, a predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je lopte za osnovne škole sa teritorije opštine predsedniku Sportskog saveza Vrnjačka Banja Dušanu Radoviću.

FOTO: SSS

Štefanek je kroz druženje sa decom još jednom naglasio značaj bavljenja sportom

- Sport od vas deco pravi dobre ljude pre svega. Budite istrajni na treninzima, a rezultati će doći. Nikada nije kasno da ostvarite svoje snove. Tako se i meni moj san ostvario u 31 godini, zato sanjajte i pratite svoje snove. Nadam se da će neko od vas biti olimpijski šampion ili ostvariti vrhunski rezultat, a mi ćemo biti ponosni na sve koji se budu borili za Srbiju. Jer vi ste budućnost naše zemlje - rekao je Štefanek

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!