BIVŠI REPREZENTATIVAC BIH OPTUŽIO SAVEZ: To su kriminalci, postali smo stranica za prodaju

Novosti online

05. 09. 2021. u 13:40

FUDBALSKA reprezentacija Bosne i Hercegovina pobedila je u subotu uveče selekciju Kuvajta (1:0) u prijateljskoj utakmici u Zenici. Međutim, gotovo svima su pažnju privukle skoro prazne tribine.

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ БИХ ОПТУЖИО САВЕЗ: То су криминалци, постали смо страница за продају

FOTO: EPA

Malo ko je gledao kako Prevljak donosi prvu pobedu BiH posle 14 mečeva, odnosno još od 2019. godine, a mnogo više se “zakuvalo” nakon tvita bivšeg golmana reprezentacije i kapitena, Asmira Begovića. Dugo je vodio borbu sa Fudbalskim savezom BiH, nije ga bilo na spiskovima, a sada je odlučio da se oglasi.

Komentarišući sablasno prazne tribine, optužio je Vica Zeljkovića, Zvjezdana Misimovića i Ivajla Peteva da su, zapravo, kriminalci.

– Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umesto da budemo fudbalski tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam… – napisao je nekadašnji golman reprezentacije BiH.

Golman iz Trebinja nastupio je 63 puta za “zmajeve”, a poslednji put na spisku je bio u novembru 2020. godine kada je selektor bio Dušan Bajević. Posle toga je došlo do velikih sukoba u reprezentaciji, i uopšte u Savezu, posebno kada se birao novi selektor.

Petevu je najozbiljniji kandidat bio Sergej Barbarez, čiji je tvit takođe komentarisao Begović, aktuelni golman Evertona, međutim, na kraju je klupa poverena Bugarinu.

(Maksbet sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)