RONALDO JE JOŠ TU, ALI JUVE MU VEĆ TRAŽI ZAMENU: Luka Jović je jedna od opcija za novog napadača Stare dame

Novosti online

26. 08. 2021. u 13:27

UVELIKO se radi na transferu Kristijana Ronalda u Mančester siti, zapelo je samo oko obeštećenja Juventusu, što pokušava da reši menadžer Žorž Mendeš koji je stigao u Torino.

РОНАЛДО ЈЕ ЈОШ ТУ, АЛИ ЈУВЕ МУ ВЕЋ ТРАЖИ ЗАМЕНУ: Лука Јовић је једна од опција за новог нападача Старе даме

Foto: Tanjug

Osim što očekuju bar neku kompenzaciju za Portugalca, Juventus će morati da mu nađe i zamenu. Jedna od opcija je trampa za Gabrijela Žezusa, ali građani nisu baš voljni da se odreknu Brazilca.

Drugi pik stare dame je Mojze Kan. Talentovani Italijan je već bio član Juventusa da bi prešao u Everton za 30.000.000 evra. U Engleskoj se nije snašao, ali zato jeste prošle sezone na pozajmici baš u PSŽ-u i “stara dama” bi sada da ga vrati.

Ukoliko i to propadne, na red dolazi Luka Jović. Bez obzira na to što je Karlo Anćeloti obećao našem napadaču šansu u Juventusu se nadaju da bi ipak mogli da ga privole na selidbu u Italiju.

Naravno, osnovni preduslov je da Ronaldo napusti bjankonerem a to se neće desiti ukoliko Siti bar malo ne razreši kesu - Juventus bi bio zadovoljan sa 30 miliona, čemu treba dodati i rasterećenje budžeta za narednu sezonu od 60 miliona, koliko bruto iznose Kristijanova primanja za poslednju godinu ugovora. Time se dobija značajan deo cifre koju je torinski klub izdvojio za dovođenje petostrukog osvajača Zlatne lopte.

(meridianbetsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest