NOVAK ĐOKOVIĆ SPREMAN ZA TRIJUMF U NJUJORKU: "Želim da najbolju sezonu krunišem još jednim gren slemom"

Novosti online

26. 08. 2021. u 12:21

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković prvi je favorit za osvajanje Ju-ES opena.

НОВАК ЂОКОВИЋ СПРЕМАН ЗА ТРИЈУМФ У ЊУЈОРКУ: Желим да најбољу сезону крунишем још једним грен слемом

FOTO: AP/Tanjug

Posao mu je donekle olakšan izostankom Rodžera Federera, Rafaela Nadala i prošlogodišnjeg "šampiona" Dominika Tima, ali tu su drugi teniser sveta Danil Medvedev, Saša Zverev koji dominira na severnoameričkoj turneji posle napornog takmičenja na Vimbldonu, pa na Olimpijskim igrama tokom leta.

Neće Noletu biti lako ni da se oporavi posle naporne sezone, u kojoj je već osvojio tri gren slema, ali naš as kaže da se dovoljno odmorio i sa velikim samopouzdanjem ulazi u trku za kalendarskim gren slemom.

- Imao sam mnogo odmora, baš dosta za tenisera. Bilo je tri i po nedelje od poslednjeg meča. Navikli smo na to. Tenis se igra kroz celu godinu, nismo imali mnogo odmora posebno u olimpijskoj godini. Bilo je ovo sjajno leto, dosta me je iscrpelo, ali ne mogu da se žalim. Imao sam najbolju sezonu što se tiče grend slemova i nadam se da mogu da to krunišem sa još jednim trijumfom - rekao je Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!