KOLAROV IPAK OBLAČI CRVENO-BELI DRES: Iako je produžio ugovor sa Interom bivši kapiten Srbije odlazi iz Milana

Novosti online

16. 08. 2021. u 10:21

Mesecima je trajala saga oko potencijalnog transfera Aleksandra Kolarova u Crvenu zvezdu.

КОЛАРОВ ИПАК ОБЛАЧИ ЦРВЕНО-БЕЛИ ДРЕС: Иако је продужио уговор са Интером бивши капитен Србије одлази из Милана

Foto: M.Vukadinović

Bivši kapiten reprezentacije Srbije je čak postigao načelan dogovor sa čelnicima srpskog šampiona.

Međutim, posle operacije leđa i problima sa kolenom član Intera se zahvalio na pozivu ljudima sa Marakane. Čak je i produžio ugovor do leta 2022. godine, što ne znači da će ostati na Meaci još 12 meseci.

Grčka štampa piše da je Olimpijakos kontaktirao Kolarova, i da iskusni levi bek načelno nema ništa protiv selidbe u atinsku luku.

Posle odlaska Cimikasa u Liverepul, Olimpijakos ima velike probleme na poziciji levog beka. Pokušaj sa Holebasom nije ispunio očekivanja. Na prethodnih nekoliko mečeva šansu je dobio Moldavac Oleg Reabiuk, stasao u akademiji Porta.

Međutim, eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno poraz od Ludogoreca posle penala serije, upalila je alarm među članovima stručnog štaba rukovodstrva Olimpijakosa.

Levi bek je jedan od prioriteta do kraja prelaznog roka. Grci navode da Kolarov ubrzano traži novi tim koji bi mogao da mu garantuje lepu minutažu, i da je zbog toga poslao pozitivan signal kada je reč o potencijalnoj saradnji sa Olimpijakosom.

Međutim, problem je što još nekoliko klubova želi Kolarova. Ali Olimpijakos ima sasvim realne šanse da se domogne čoveka koji je odigrao 95 mečeva za A selekciju Srbije.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024