LUDNICA U SENTI: Osam pogodaka, penal, a na kraju je Radnički 1923 izvukao bod u 97. minutu!

Novosti online

14. 08. 2021. u 19:04

UTAKMICU za anale odigrali su TSC i Radnički iz Kragujevca.

ЛУДНИЦА У СЕНТИ: Осам погодака, пенал, а на крају је Раднички 1923 извукао бод у 97. минуту!

Foto: N.Paraušić

Duel u Senti dugo će se prepričavati duel petog kola Superlige Srbije. Fantastičnu predstavu priredili su navijačima domaći TSC i novajlija u ligi Radnički iz Kragujevca koji polako izrasta u najveće i najpozitivnije iznenađenje lige. 

Odlično je počelo po izabranike Mladena Krstajića, Mihajlo Banjac doneo je vođstvo Bačkotopolčanima u 14. minutu. Samo osam minuta trajala je radost domaćih. Borislav Burmaz u 22. minutu poravnao je rezultat. 

Đuro Zec je u 26. minutu doneo novu radost ekipi iz Bačke Topole, a do poluvremena je taj rezultat ostao na snazi. 

Ipak, Banjac se drugim golom u 56. minutu iznova upisuje u strelce i donosi dva gola prednosti svom timu. Usledila je potom rapsodija Kragujevčana. 

Prvo je Marko Mirić u 71. minutu smanji rezultat na 3:2, potom je Stefan Filipović anulirao prednost domaćeg tima trećim golom gostiju. 

Leandro Pinto se u 88. minutu potrudio da to ne bude sve od uzbuđenja, ali je Marko Mirić u 96 minutu preuzeo odgovornost sa "bele tačke" i na taj način izrastao je u heroja Radničkog koji je rezultatom 4:4 došao do velikog boda protiv TSC-a koji u dosadašnjem toku prvenstva nije ispustio nijednu pobedu.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna