POKETINO JASAN: Mesi je srećan i zadovoljan, Mbape je naš igrač i to će biti i dalje

Novosti online

13. 08. 2021. u 15:39

TRENER Pari Sen Žermena Maurisio Poketino govorio je o Lionelu Mesiju, ali i Kilijanu Mbapeu.

ПОКЕТИНО ЈАСАН: Меси је срећан и задовољан, Мбапе је наш играч и то ће бити и даље

FOTO: AP/Tanjug

Dosta se pričalo poslednjih dana da sjajni Francuz neće ostatu u klubu, ali strateg "svetaca" ističe da će jedan od najboljih svetskih igrača i dalje biti član tima sa "Parka Prinčeva".

- Mbape sa nama i za tri nedelje? Nemam šta da kažem osim ono što je predsednik već rekao. Kilijan je naš igrač i to će biti i dalje - rekao je Poćetino i dodao:

- Nisam direktor, ja sam trener i želim da imam najbolje. Svi znaju da je Mesi jedan od najboljih, to smo rekli. Ali, imamo različite igrače koji su takođe među najboljima, poput Kilijana. Naš posao je da energija bude dobra i da svi rade na najbolji način.

Argentinski stručnjak je naglasio i da je Mesi srećan.

- Ne mogu da ga poredim sa onim kakav je bio pre nekoliko godina. Mogu da pričam o tome kakav je sada. Vidim ga srećnog, zadovoljnog, sa neverovatnom pozitivnom energijom. On je veoma zrela osoba, igrači ga znaju. Nadam se da ćemo uživati - rekao je on, a potom dodao da Mesi neće biti u protokolu za meč sa Strazburom u subotu.

- Odradio je tek drugi trening, idemo korak po korak, prioritet mu je da se dobro oseća, a kada bude bio spreman, debitovaće.

Podsetimo, PSŽ u subotu od 21 sat igra protiv Strazbura meč drugog kola Lige 1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri