MESIJEV OTAC POTVRDIO: Argentinac karijeru nastavlja u PSŽ-u

Tanjug

10. 08. 2021. u 15:33

LIONEL Mesi je pristao da se pridruži francuskom fudbalskom klubu Pari Sen Žermen nakon njegovog iznenadnog odlaska iz Barselone, izjavio je danas Mesijev otac Horhe Mesi.

МЕСИЈЕВ ОТАЦ ПОТВРДИО: Аргентинац каријеру наставља у ПСЖ-у

Lionel Mesi Foto AP

Novinari agencije "Rojters" videli su kako Mesi i njegov otac Horhe stižu na aerodrom u Barseloni, nakon što su francuski list "Ekip" i španski "Mundo Deportivo" objavili da je argentinski vezista postigao dogovor o dvogodišnjem ugovoru sa PSŽ-om.

Na pitanje novinara na aerodromu da li je njegov sin potpisao za vicešampiona Francuske, Horhe Mesi je odgovorio: "Da".

Odredište aviona u kojem je Mesi (34) nije odmah potvrđeno, ali se očekuje da će on kasnije danas doputovati u Pariz.

Sjajni Argentinac se pozicionirao kao jedan od najvećih fudbalera svih vremena tokom blistave, trofejne karijere u Barseloni, klubu kojem se pridružio kao školarac.

Šestostruki dobitnik Zlatne lopte plakao je u nedelju dok se opraštao od svog tima, nakon što je klub saopštio da više ne može priuštiti da ga zadrži zbog fer-plej pravila La Lige.

Mesi je poslednji veliki igrač koji je stigao u PSŽ u okviru slobodnog transfera ovog leta, nakon što je trener "svetaca" Maurisio Poketino prethodno "ugrabio" španskog defanzivca Serhija Ramosa pošto je napustio Real Madrid.

Takođe, ekipu sa "Parka Prinčeva" tokom letnjeg prelaznog roka pojačali su i golman Đanluiđi Donaruma (Milan), kao i Ašraf Hakimi (Inter).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri