STANOJEVIĆ RAZOČARAN ODLUKOM SUDIJE: Svi su videli da nije bio penal, zadovoljan sam rezultatom, biće teško u Beogradu

Novosti online

05. 08. 2021. u 20:44

PARTIZAN je odigrao nerešeno sa Sočijem - 1:1 u Rusiji u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Utiske posle meča izneo je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

СТАНОЈЕВИЋ РАЗОЧАРАН ОДЛУКОМ СУДИЈЕ: Сви су видели да није био пенал, задовољан сам резултатом, биће тешко у Београду

FOTO: FK Partizan

On je logično bio nezadovoljan suđenjem. Glavni arbitar Muntean je nakon siglanizacije pomoćnika promenio svoju odluku i pokazao na belu tačku, iako se jasno vidi da je prekršaj načinjen van kaznenog prostora.

- Bilo je zaista čudnih odluka, neverovatno, ali da ne komentarišem dalje. Svi su videli da nije penal, glavni sudija nije želeo da svira jedanesterac, ali ne znam zbog čega je poslušao sudiju koji je bio na skroz drugoj strani. Došli smo da ginemo ovde, da se fokusiramo na samu igru i teren po ovim teškm uslovima i desi se onakva greška - rekao je Stanojević, a onda je apostrofirao veliku vrućinu u Sočiju:

- Bilo nam je teško da se adaptiramo na vrućinu i vlažnost vazduha, međutim, držali smo se junački. Sve u svemu, zadovoljan sam partijom mojih fudbalera. 

Potom se osvrnuo i na samu utakmicu odigranu na stadionu "Fišt Olimpik".

- Nije lako igrati sa Sočijem, parirali smo dobro. Nismo dozvolili da nas preterano ugrožavaju. Naša dodavanja u poslednjoj trećini su trebala biti bolja, ali... 

Pravilo gola u gostima od ove sezone ne važi, pa je računica jasna - Partizan mora da pobedi u revanšu kako bi prošao u plej-of rundu.

- Ja sam ipak za ovakvav sistem, jednostavno jedan tim mora da pobedi. Zadovoljan sam sa 1:1, važno je da smo u igri do kraja, imamo u revašu naše navijače, domaći teren. Međutim, oni su nezgodna ekipa, biće teško i u Beogradu.

Podsetimo, revanš se igra za sedam dana u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina