U Crvenoj zvezdi su odlučili da pojačaju napad, iako je doveden Loi Dioni, tu su Krstovići Pavkov, a Ohi stiže u januaru.

3opaH

04.08.2021. 19:00

Вама другари треба брзи десни халф који личи на Карлоса. То ће вам напокон спојити обрану и везу јер ће Драговић да служи корисне пасове, а овај би утрчавао у напад. Сад имате Гајића који не зна центрирати, Гобељу који је лимитиран играч и Родића којем фали ваздуха. Са правилно постављеним Драговићем (десно брате, десно) и брзим левим халфом могли би задржати и Санога и Кангу мада су лимитирани. Нападач неће дати гол уколико га не упослите добром лоптом, а ви тешко преносите лопту.

Sasa

06.08.2021. 20:27

Dali je neko cuo za njega.To je neki Van Para.Dovedite bar jednom nesto sto valja.Ala se se zlopate protiv Napretka sada.Nebi me zacudilo i da izgube.Uprava i trener = 0

Tosa

06.08.2021. 20:58

Tuga je kako igra Zvezda,Neznamo sta je gre,igraci ili igra.Prst na celo ko ih je ovakve pokupio.Oni ne mogu ni napredak da pobade.Kako ce Kajrat tek,zna se.

Dragan

07.08.2021. 07:32

Svaki spic koga Zvezda dovede nece nista postici jer ona nema igru koja bi dovela da se taj igrac isplat. Ako i dide u sansu ti je samo puks slucajnist ili da je sam napravi. Zvezda je van former, kasno je krenula sa pripremama a znala je jada pocinju kvalifikacije za Evropu. Tko je kriv zna se Stankovic i id Evrope ive godine nema nista.