BELORUSKA sprinterka Kristina Cimanouska pozvala je danas Međunarodni olimpijski komitet (MOK) da se uključi u njen slučaj.

Komentari (3)

MiR

01.08.2021. 21:29

Ona je ocigledno "vojnik" opozicije, glavni cilj joj je bio da kompromituje svoju zemlju pred svetskom javnoscu. Inace ne bi na drustvenim mrezama objavljivala razgovor sa trenerom tima i raspored trcanja. Stavili su je da trci stafetu jer neki nisu imali dovoljno antidoping testova pa nisu mogli da nastupe, eto to je trenerov greh. A ona se odmah pozalila medijima da je to protiv njene zelje. Zbog nelojalnosti su je s pravom izbaili iz tima i rekli da se vrati kuci. Onda se ona pozalila Olimpijskom komitetu, policiji i ko zna kome jos. Ceo Zapad bruji i odmah je reagovao kao zapeta puska, svi joj nude azil i pljuju Belorusiju. Ne bi me iznenadilo da NATO krene bas za vreme Olimpijskih igara, to im je postalo tradicija.

Lela

02.08.2021. 05:29

Slovenski sindrom nize vrednosti. Otisla da pretstavlja svoj narod, o trosku drzave, a zakukala da ostane iz najsebicnijih raloga ili da osramoti svoj predsednika po necijoj narudbi. Sramota. Zabraniti joj sa da ulaz u Belorusiju.

Rašo

02.08.2021. 09:05

Написаће они и да Лукашенко хоће да је поједе! Жалосне манипулације, а по презимену се закључује да је Украјинка и да су ово очигледно брижљиво испланиране и припремљене приче са циљем да се оцрни Белорусија. Да ли је ова девојка свесна чему служи или је изманипулисана тешко је рећи али да је монтирана прича ту нема дилеме!