ZAPALIO SE AUTOMOBIL SKAUTA PARTIZANA: Nenad Marinković i Vanja Radinović na vreme napustili vozilo u plamenu (VIDEO)

Novosti online

30. 07. 2021. u 16:38

Skaut Partizana Nenad Marinković i direktor omladinske škole crno-belih Vanja Radinović doživeli su nesreću na službenom putu na Zlatibor pošto im se zapalio automobil.

ЗАПАЛИО СЕ АУТОМОБИЛ СКАУТА ПАРТИЗАНА: Ненад Маринковић и Вања Радиновић на време напустили возило у пламену (ВИДЕО)

foto:D.Babovic

Na sreću, Marinković i Radinović su na vreme primetili da sa vozilom nešto nije u redu, piše Telegraf.

U trenutku kada je automobil buknuo, Marinković i Radinović su ga brzo napustili, a pokušaji gašenje i pomoć ljudi koji su se zatekli, nisu urodili plodom.

- Hvala Bogu, ostali smo nepovređeni, upravo smo ušli u hotel. Sve se brzo odigralo, pokušali smo da reagujemo, ali se ođdnom pojavio gust dim, potom i plamen. Aparati za gašenje nisu pomogli, vatra je brzo zahvatila vozilo i sreća je da smo sve uočili ne vreme - kaže Nenad Marinković za Telegraf.

Inače, Radinović i Marinković su pošli na Zlatobor na meče omladinske i kadetske selekcije crno-belih, koje se pripremaju na pomenutoj planini.

Na sreću, obojica su na vreme primetili da sa vozilom nešto nije u redu i uspeli su da ga napuste pre nego što se pretvorilo u buktinju.

Automobil inače pripada Marinkoviću i star je samo četiri godine, no, ni ta, niti činjenica da se radi o jednom od najpoznatijih svetskih brendova nisu imale previše značaja, jer se očito dogodio kvar na koji su uticale i tropske temperature.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)