REAL MADRID ODREDIO CENU: Odegard, vrednost 40.000.000

Novosti online

30. 07. 2021. u 15:20

PREMA najnovijim informacijama, Real Madrid je poručio londonskom Arsenalu da je spreman da im proda mladog Martina Edegorda ali za sumu ne manju od 40 miliona funti.

РЕАЛ МАДРИД ОДРЕДИО ЦЕНУ: Одегард, вредност 40.000.000

Foto: EPA-EFE/TONI ALBIR

Norveški internacionalac je prošlu polusezonu proveo na pozajmici upravo u Arsenalu, postigao je jedan pogodak, upisao dve asistencije na 14 mečeva i oduševio Mikela Artetu i navijače Arsenala. Upravo zbog toga, Arteta i čelnici iz Londona bi sada želeli da potpišu trajni ugovor sa 23-godišnjim Edegordom.

Sa jedne strane, u Madridu i dalje smatraju Martina Edegorda bitnim igračem pred kojim je svetla budućnost, ali je malo verovatno da bi bio starter i imao ozbiljniju minutažu u sezoni pred nama. Upravo zbog toga, i Edegordu odlazak ne bi teško pao, jer je u godinama kada želi da bude starter i provede što više vremena na terenu.

U naredne dve nedelje sve će biti poznato, Arsenalu bi eventualno odgovarala još jedna pozajmica – ali Real Madrid nije za takvu opciju. Usled pandemije virusa koja je znatno uticala na kasu Madriđana, puno bi im značila novčana injekcija eventualnim transferom Edegorda u Arsenal.

Sa druge strane, Arteta barata ograničenim i ne tako velikim budžetom. Vrlo je verovatno da bi klub prvo morao nekog da proda, pa tek onda da krene u ofanzivu za transfer Edegorda.

Od igrača koji bi mogli da napuste Arsenal ovog leta spominju se Hektor Beljerin i Granit Čaka, od kojih bi londonski klub mogao da prihoduje solidnu svotu novca.

(Meridianbet) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!