PARTIZAN OTPUTOVAO ZA SLOVAČKU: Pantić i Jović veruju u prolaz crno-belih

Tanjug

28. 07. 2021. u 12:42

FUDBALERI Partizana Danilo Pantić i Nemanja Jović veruju u prolaz tima u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

ПАРТИЗАН ОТПУТОВАО ЗА СЛОВАЧКУ: Пантић и Јовић верују у пролаз црно-белих

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli sutra od 20.45 igra revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv Dunajske Strede, koju su u prvom duelu pobedili 1:0.

- Imamo jasan cilj, a to je prolazak u narednu fazu. Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, koja igra dobra fudbal, ali mislim da je iskustvo na našoj strani. Mislim da to može da odigra veliku ulogu u utakmici. Biće drugačija utakmca nego u Begradu. Igraju na domaćem terenu, izaćhi hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom - rekao je Pantić za TV Partizan.

Mladi Nemanja Jović ističe da je kvalitetan napada prednost u odnosu na rivala.

- Dobili smo ih 1:0, znamo cilj, to je da ih dobijemo i tamo. Žao mi je što sam propustio tu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću u Slovačkoj da ih iskoristim. Naša prednost je kvalitet u napadu, sada moramo da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Na nama je sve - poručio je Jović.

Podsetimo, jedini gol u prvoj utakmici za Partizan postigao je Lazar Marković.

Put Slovačke, šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević je poveo 23 igrača, ali je posebno zanimljivo što nema Sejdube Sume. 

Na spisku se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Đorđe Mihajlović, Aleksandar Lutovac, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Siniša Saničanin, Rajko Brežančić, Slobodan Urošević, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Saša Zđelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Nemanja Jović, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibars Natho, Lazar Marković, Mateja Đorđević, Marko Milovanović, Filip Holender i Rikardo Gomeš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)