ŠPANCI ŽESTOKO PONIZILI SRBINA: "Da li je neko video Luku Jovića? On je nevidljiv, pasivan, iritantan...

Novosti online

26. 07. 2021. u 09:47

SRPSKI napadač Luka Jović vratio se ovog leta u Real Madrid gde će pokušati da se dokaže novom treneru Karlu Anćelotiju, ali nije sve krenulo po planu.

ШПАНЦИ ЖЕСТОКО ПОНИЗИЛИ СРБИНА: Да ли је неко видео Луку Јовића? Он је невидљив, пасиван, иритантан...

Foto: M. Vukadinović, AP, Tviter printskrin

Prvo su ga kritikovali zbog fotografije na kojoj se činilo da se ugojio, potom se Jović povredio i nekoliko dana radio odvojeno, dok je na prvom prijateljskom meču protiv Rendžersa potpuno razočarao (1:2). Stavio ga je Anćeloti u startnu postavu, ali zamenio ga je već na poluvremenu.

Jović je ponovo bio odsečen od ostatka tima, navijači su doživeli "deža vi" iz perioda dok je Zidan bio tu, a kritički najstrojeni su i španski mediji.

Tako je kolumnista "Marke" Tomas Ronsero objavio tekst naslovljen "Da li je neko video Luku Jovića?" u kome je kritikovao nastup Srbina protiv Rendžersa, ali i njegovo zalaganje koje nije bilo na zadovoljavajućem nivou za standarde Real Madrida.

"Popodne iz kog se ne mogu izvlačiti konačni zaključci, ali je poraz najmanji problem. Ono što je veći je stav dvojice igrača koji potvrđuju Zidanovu odluku koju je doneo prošlog januara. Jović ne shvata Real Madrid dovoljno ozbiljno. Srpski fudbaler je oborio klupski rekord jer je proveo 45 minuta na mestu napadača i nije učestvovao ni u jednom napadu. Bio je nevidljiv, pasivan, iritantan... Lažem, videli smo ga kada je Hadžijev sin napravio faul na njemu", napisao je Ronsero i podsetio da je srpski napadač proveo prethodnih šest meseci u Frankfurtu koji nijednog trenutka nije želeo da ga angažuje.

"Real Madrid je igrao sa desetoricom do poluvremena, imao je dovoljno strljenja za njega, a onda je uvek Serhija Aribasa iz mladog tima koji je imao energiju, glad - ono što Jović ne razume", piše autor.

U istom tekstu kritikuje se i Martin Odegor, koji je takođe bio na pozajmici prethodnu polusezonu, samo u Arsenalu, a za koga se već dugo vreme pripisuje atribut "veliki talenat". Španci su sve manje ubeđeni u to, a sve manje i u mogućnost Jovića da zaigra u Realu...

Za dve godine postigao je dva gola i čini se da je nikad bliži "izlaznim vratima", međutim problem je što su klubovima smanjeni budžeti usled pandemije, a on je koštao 60 miliona evra.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri