ŠOK U PARIZU: Mbape napušta PSŽ, Parižani već našli zamenu!

Novosti online

23. 07. 2021. u 20:28

U isto vreme kada se pojavila dobra vest da je Maurisio Poketino potpisao novi ugovor, pojavila se i jedna ne tako dobra za navijače pariskog kluba.

ШОК У ПАРИЗУ: Мбапе напушта ПСЖ, Парижани већ нашли замену!

FOTO: AP

Kako prenosi španski "As", Kilijan Mbape obavestio je upravu kluba da ne namerava da potpiše novi ugovor sa klubom. Zvezda tima ima ugovor na još godinu dana, a ne namerava da ga produži. 

Odavno je poznato da je želja Francuza da obuče dres Real Madrida, a ovo bi mogla da bude idealna prilika da se to i ostvari. 

Za sada nije poznato hoće li francuski klub pregovarati sa madridskim timom kako bi izvukao određeno obeštećenje ili će svim silama pokušati da ga zadrži do isteka ugovora kako bi u međuvremenu probali da ga ubede da ostane. 

U klubu ne prepuštaju ništa slučaju, zamena za Mbapea već je pronađena, reč je o Polu Pogbi. Visoki vezista odavno je na radaru bogatog francuskog kluba. 

 Ono što ide u prilog PSŽ-u je to što je Pogba obavestio čelnike Mančester junajteda da ne želi da produži ugovor. I njemu ističe ugovor narednog leta i velike su šanse da se po njegovom isteku preseli u domovinu i pokuša da konačno dođe do pehara Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)