NAJMLAĐI GOLMAN U ISTORIJI LŠ IZABRAO SRBIJU? Mile Svilar uskoro debituje za orlove, Piksi se sprema da mu uputi poziv

Novosti online

18. 07. 2021. u 12:14

MILE SVILAR, najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, sin legendarnog čuvara mreže Vojvodine, Antverpena i reprezentacije Jugoslavije Ratka Svilara, mogao bi da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za septembarski prozor kvalifikacija za Mundijal.

НАЈМЛАЂИ ГОЛМАН У ИСТОРИЈИ ЛШ ИЗАБРАО СРБИЈУ? Миле Свилар ускоро дебитује за орлове, Пикси се спрема да му упути позив

Foto: Instagram/M.Svilar

Golman Benfike već neko vreme je meta Fudbalskog saveza Srbije, ali se on nadao pozivu selektora Belgije Roberta Martineza.

Prošao je sve selekcije Benjlgije od pionira do U-21. U sezoni 2017/18 stigao je u Benfiku iz Anderlehta i odmah, zahvaljujući povredi prvog golmana orlova, debitovao za prvi tim. Odigroa je i tri utakmcie u Ligi šampiona, postavši najmlađi golman u istoriji ovog takmičenja.

Te godine je već bio na pragu debija za Srbiju, ali je u međuvremenu promenjen selektor orlova. Krstajić je zamenio Muslina, a time je i iz stručnog štaba reprezentacije otišao bivši napadač Benfike Zoran Filipović koji je bio "čovek za vezu".

Tad je i selektor Belgije Martinez izjavio da ne odustaje od Svilara, ali je u međuvremenu mladi golman izgleda nestao sa radara selektora crvenih đavola...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri