TIP - NAJBOLJE IZ BROJA: TSC dobro pazario

V. N.

17. 07. 2021. u 12:00

SPORTISTI širom sveta predlažu parove čitaocima Tipa.

ТИП - НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: ТСЦ добро пазарио

Foto: TSC

* BRANISLAV JOVANOVIĆ (Proleter)

TSC – NOVI PAZAR 1

- Parovi prvog kola su uvek bili nezahvalni za prognozu. Mnogi klubovi su u pauzi pokušali da renoviraju tim i da se pojačaju. TSC je dobro kupovao i doveo kvalitetne igrače što bi trebalo da se pokaže već na startu protiv Novog Pazara.

* SEAD JAHIĆ menadžer u Sloveniji

MURA – TABOR 1

- Mura će i ove godine biti među favoritima za titulu. Gledao sam je protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu šampiona i stvarno igra odlično. Gro ekipe je ostao sačuvan što je preduslov za rezultatski kontinuitet. Na otvaranju dočekuje Tabor koji je dosta mešao sastav tokom leta i očekujem da sa ekipom Radomlja bude prvi u redu za ispadanje.

* KOMNEN ANDRIĆ (Dinamo, Hrvatska)

LOKOMOTIVA – HAJDUK 2

- U okršaju timova koji sezonu počinju sa novim trenerima, više se očekuje od Hajduka. Splićani su uspeli da angažuju par dobrih igrača koji konkurišu za mesto u reprezentaciji Hrvatske, dok Lokomotiva ponovo ima mlad i neiskusan tim.

* IVAN VUKOMANOVIĆ (Belgija)

BRIŽ - GENK 2

- Takmičenje Superkupa niko ne shvata previše ozbiljno, to je više neka vrsta revijalnog meča, pa očekujem da takva bude i utakmica. Malu prednost bih ipak dao Genku pošto Briž ima nekoliko reprezentativaca koji su još uvek "glavama na odmoru", dok su i pojedini bitni igrači napustili klub.

* ŽARKO UDOVIČIĆ (Rakov, Poljska)

LEGIJA – RAKOV 2

- Voleo bih, da sa Rakovom ponovim uspeh iz prošle sezone, kada sam kao član Lehije osvojio Superkup. Kao i pretohdne godine, protiv Pjasta, ni ove niko ne veruje u nas pred meč sa Legijom.

Međutim, aktuelni prvak je pre nekoliko dana u meču kvalifikacija za Ligu šampiona u norveškom Bodu imao i te kako zahtevnog protivnika i verujem da taj njen umor možemo da iskoristimo.

S druge strane, mi smo na pripremama delovali baš kompaktno. Pobedili smo Šahtjor, a nerešeno smo igrali sa Tirolom i Salcburgom. Siguran sam da posedujemo kvalitet da se suprostavimo šampionu. Motivacija nam neće biti problem, posebno ne meni, jer ću naspram sebe imati kuma, Filipa Mladenovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024