VENI, VIDI, VICI: Belgijanci "bockali" Italijane pred meč, stigao šmekerski odgovor koji je odmah postao hit!

Novosti online

03. 07. 2021. u 08:40

DRUŠTVENE mreže su se posle meča "usijale" nakon što Belgijancima nije prošla proizvka kojom su najavljivali utakmicu.

ВЕНИ, ВИДИ, ВИЦИ: Белгијанци боцкали Италијане пред меч, стигао шмекерски одговор који је одмах постао хит!

FOTO: AP

Reprezentacija Italije savladala je Belgiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 2:1 i tako se preko jednog od favorita turnira plasirala među četiri najbolja tima.

Ipak, posle pobede u dva poluvremena, stigla je i pobeda u "trećem poluvremenu", koja je oduševila fanove na društvenim mrežama.

Italijani su posle vrlo uzbudljivog meča bili bolji od Belgije, a zanimljivo je kako su sve to proslavili na društvenim mrežama.

Pre utakmice, Belgija je na svom zvaničnom Tviter profilu ostavila fotografiju kojom je najavljivala meč. Igrači Belgije su bili prikazani kao gladijatori unutar koloseuma, dok je pored igrača stajao štit poražene Italije.

U opisu fotografije je stajalo "Dođoh, videh...", ali posle poraza, stigao je i odgovor Italije koji je dovršio poznatu izreku - "pobedih"

Šmekerski odgovor Italijana je mnoge nasmejao, a oni će 6. jula protiv Španije pokušati da nastave sa ređanjem pobeda i plasiraju se u veliko finale. Ipak, u toj borbi biće bez jednog od njihovih najboljih igrača na turniru...

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna