MARKO GOBELJIĆ: Uželeli smo se rada sa loptom

Novosti online

26. 06. 2021. u 12:27

Desni bek Crvene zvezde, Marko Gobeljić sumirao je utiske posle odrađena tri treninga na pripremama u Austriji i istakao da se radi na svim segmentima igre.

МАРКО ГОБЕЉИЋ: Ужелели смо се рада са лоптом

foto: M. Vukadinović

- Za sada sve izgleda odlično, još uvek nisu teške noge kao što znaju da budu na pripremama. Uslovi su zaista fantastični, moramo da odradimo ovaj deo priprema, jeste da je igračima to najteže, ali bićemo spremni za početak sezone - istakao je Gobeljić, a prenosi zvanični sajt kluba. 

Prijala je pauza fudbalerima Crvene zvezde, ali su se po rečima Marka Gobeljića uželeli obaveza u klubu. 

- Sigurno da smo se uželeli lopte, pogotovo iz razloga što je pauza bila duga. Pored rada sa loptom, tu i je suvo trčanje. Stručni štab uvek pokušava da nam olakša koliko-toliko da rad bude i sa loptom a ne samo suvo trčanje. Nema sumnje da nam to znači i da smo se uželeli posle ove duge pauze. Mislim da nikad od kad sam u Crvenoj zvezdi nismo imali tako dugo pauzu, ali nam je bez sumnje i prijala. 

Istakao je Gobeljić da crveno-beli u Austriji već uveliko rade  i na taktici. 

- Spremamo nešto novo, moramo biti bolji iz godine u godinu, to Crvena zvezda traži iz tog razloga ubacujemo neke novine koje nam je stručni štab predstavio. Biće sigurno bolja igra nego što je bila ranije.

Osvrnuo se desni bek crveno-belih i na prvu pripremnu utakmicu koju će crveno-beli odigrati u ponedeljak. 

- Najbitnije je da utakmica prođe bez povreda, to je nešto što je najbitnije u pripremnom periodu, da se dobro istrčimo i pokušamo da ono što smo radili ovih dana prenesemo i na teren. Mislim da ćemo uspeti u tome. Imamo na svaka 2-3 dana pripremne utakmice, kako bismo se što bolje spremili za početak sezone. 

Govorio je Gobeljić i o ciljevima za narednu sezonu. 

- Crvena zvezda uvek traži više, iz godine u godinu postavljamo nove rekorde, zbog čega je meni izuzetno drago. Sigurno da nam je plasman u evropsko takmičenje izuzetno značajan i naravno i dupla kruna - zaključio je Gobeljić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)