ALMERIJA ODBILA VELIKU PONUDU ZA SADIKA: Crno-beli pomno prate situaciju

Novosti online

17. 06. 2021. u 17:33

UMAR Sadik ovog leta trebalo bi da donese ozbiljan novac Partizanu zbog čega crno-beli sa pažnjom prate potencijalni transfer svog bivšeg igrača jer bi zahvaljujući prilivu od njegove prodaje mogli da sprovedu u delo ideju da potroše ozbiljan novac za pojačanja kako bi bili konkurentni u borbi za titulu.

АЛМЕРИЈА ОДБИЛА ВЕЛИКУ ПОНУДУ ЗА САДИКА: Црно-бели помно прате ситуацију

FOTO: M. Vukadinović

Prema poslednjim informacijama iz Španije, Almerija je odbila prvu ponudu Hetafea od 16 miliona evra za prodaju Sadika. Da je Almerija kojim slučajem prihvatila ovu ponudu, Partizanu bi pripalo 6.400.000 evra prema dogovoru da od narednog transfera crno-beli dobijaju 40 odsto novca.

Odbijanje Almerije koja ne želi da prihvati manje od 20 miliona evra znači da Partizan može da se nada još većoj sumi novca od prodaje Sadika, ali je to i svojevrstan rizik ukoliko ne bude stigla ponuda koja će zadovoljiti Almeriju jer bi crno-beli što pre želeli da sklope tim, a za to im je potreban novac.

Ipak, uzevši u obzir interesovanje brojnih klubova za Sadika, pitanje je trenutka kada će crno-beli zadovoljno trljati ruke.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)