MRKELA PROKOMENTARISAO ŽREB: Moglo je i bolje, ali verujem u prolaz

Novosti online

16. 06. 2021. u 13:33

CRVENA zvezda će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv pobednika iz dvomeča Makabi Haifa - Kairat. Žreb je prokomentarisao sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

МРКЕЛА ПРОКОМЕНТАРИСАО ЖРЕБ: Могло је и боље, али верујем у пролаз

FOTO: FK Crvena zvezda

Pre njega generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić je rekao da je Zvezda izvukla protivnike koje nije želela.

Mrkela smatra da je šampion Srbije mogao bolje da prođe, ali da veruje u prolaz u narednu fazu kvalifikacija.

- Svakako da bi bolje bilo da smo dobili nekog drugog protivnika na ovom žrebanju. Postavili smo jasne ciljeve, pripremaćemo se za ovu utakmicu izuzetno dobro i uradićemo sve da se kvalifikujemo u narednu rundu takmičenja, iako se radi o ozbiljnim protivnicima, koji imaju ozbiljne budžete i dobre timove. Gledao sam neke utakmice Makabija imaju odličan stadion i podršku sa tribina, verujem da ćemo uz naše navijače i podršku koja je dobro poznata, a verujem da imamo i dobar tim uspeti da prođemo u treće kolo - rekao je Mrkela za sajt kluba.

Dotakao se potom i srpskog fudbalera Bogdana Planića, ineče bivšeg igrača Crvene zvezde koji sada brani boje šampiona Izraela.

- Planića dobro poznajemo, on takođe dosta dobro poznaje nas, dugo smo sarađivali i u OFK Beogradu i u Crvenoj zvezdi. Nema nepoznanica kada su u pitanju Crvena zvezda i Planić, on je sigurno jedan odličan igrač i važan šraf u Makabiju. Sa druge strane mi imamo svoje ciljeve, mislim da imamo dobar tim, bićemo još jači verujem do početka kvalifikacija, tako da ćemo uraditi sve da se ta utakmica završi u našu korist – poručio je Mrkela.

Prva utakmica igra se 20. ili 21. juna, dok je revanš sedam dana kasnije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024