LEČE TUŽI CRVENU ZVEZDU ZBOG FALKA: Predsednik tvrdi: "Nisu ispoštovali dogovor"

Novosti online

12. 06. 2021. u 12:31

KAKO navodi predsednik italijanskog kluba slučaj će se uskoro naći pred sporom u Evropskoj kući fudbala

ЛЕЧЕ ТУЖИ ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ ЗБОГ ФАЛКА: Председник тврди: Нису испоштовали договор

FOTO: EPA

Felipe Falko je najavljivan kao veliko pojačanje, igrač koji će u Zvezdi praviti razliku, a čini se na kraju da će samo stvoriti problem srpskom šampionu. 

Predsednik kluba Saverio Stiči Damijani sazvao je konferenciju za medije na kojoj je izmeđuostalog govorio i o nepoštovanju ugovora od strane Crvene zvezde. 

- Imamo igrače na kojima nam svi zavide, mnogi su danas protagonisti u svojim reprezentacijama. Pojačali smo mlađe kategorije, neki su odatle ušli u prvi tim. S budžetom od 30.000.000 evra nismo imali mnogo šanse za Seriju A. Klubovi poput Spala i Breše su mogli da prodaju svoje talente za veliki novac, priča Damijani i dodaje:

- Na primer, mi za Petričonea i Falka nismo dobili veliki novac, s obzirom na sve i interesovanje koje je postojalo. Osim toga, Crvena zvezda nije ispoštovala naš dogovor transfera, zbog čega ćemo ići pred UEFA, rekao je Damijani.

Podsetimo, Crvena zvezda je Falka iz Lečea otkupila za 1.500.000 evra, ali je tada još postignut dogovor da transfer bude isplaćen u dve jednake rate od po 750.000 evra.

Italijanski vezista je u Crvenoj zvezdi odigrao ukupno deset utakmica, odnosno nešto više od 350 minuta. Postigao je četiri gola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)