SANIČANIN PREDSTAVLJEN: Poziv Partizana se ne odbija, želim duplu krunu (FOTO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 16:19

DOSADAŠNjI štoper Vojvodine i reprezentativac Bocne i Hercegovine Siniša Saničanin na predstavljanju u dresu novog kluba Partizana izjavio je da želi duplu krunu sa crno-belima.

САНИЧАНИН ПРЕДСТАВЉЕН: Позив Партизана се не одбија, желим дуплу круну (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Sa Partizanom je Saničanin potpisao ugovor na tri godine i samim tim potvrdio da želi da ostane u srpskom fudbalu.

- Početak prelaznog roka obeležio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago!

Što se tiče mene i mog prelamanja da li da odem u inostranstvo ili dođem među crno-bele, nije mi bilo toliko teško, posebno kada sam video odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu.

FOTO: FK Partizan

- Ponud ovako velikog kluba se ne dobija često u životu i smatram da je ne treba olako odbijati. Lako sam prelomio kada sam video veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana. Svi su bili prekorektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima sa kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige sveta i Evrope - rekao je Saničanin.

Tokom mandata u crveno-belima iz Novog Sada, više puta se susretao sa Partizanom, upoznao sa stilom za koji se zalaže šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević, ali i sa igrom štoperskog tandema Vujačić-Marković.

- Igrao sam dosta puta protiv Partizana. Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo reči hvale. Otkako je Aleksandar Stanojević došao na čelo Partizana vidi se ta promena, vidi se da Partizan igra moderan fudbal, napadački, agresivan, da se zna tačno u svakom trenutku šta ko radi i gde ko stoji, i u fazi defanzive i ofanzive. Što se tiče Vujačića i Markovića, ne mogu da im nađem zamerku, stvarno su delovali dobro ove sezone. Mogu samo da im čestitam na sezoni i na njihovim igrama - ističe Saničanin.

U sezoni 2019/2020 osvojio je sa Vojvodinom Kup Srbije, kada su u finalu bili bolji upravo od Partizana.

- Uzeli smo Kup prošle godine, što mi je stvarno bila velika čast, protiv takvog rivala uzeti Kup. Imam želju i sa Partizanom da uzmem i Kup i titulu, da ne pričam o duploj kruni. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama to ostvariti. Da nisam spreman na pritisak, ne bih se sigurno odlučio na ovakav potez, otišao bih možda negde u inostranstvo gde me ne poznaju i lakše bih se nosio sa tim. Spreman sam i jedva čekam da se nosim sa pritiskom, jer to je neki sportski pritisak. Jeste Partizan veliki klub, ima velike navijače, jedva čekam da istrčim na teren i da se svi zajedno radujemo - zaključio je Saničanin koji će u Partizanu nositi dres sa brojem četiri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)