GVARDIOLA NE PRIZNAJE GREŠKU: Izveo sam najbolji tim, nadam se da ćemo se vratiti u ovu fazu takmičenja

Novosti online

30. 05. 2021. u 08:39

ČELSI je osvojio Ligu šampiona, pošto je u finalu savladao Mančester siti sa 1:0, a mnogi smatraju da je Pep Gvardiola napravio grešku što je utakmicu počeo bez klasičnog zadnjeg veznog.

ГВАРДИОЛА НЕ ПРИЗНАЈЕ ГРЕШКУ: Извео сам најбољи тим, надам се да ћемо се вратити у ову фазу такмичења

FOTO: AP

Baš kroz sredinu su "plavci" postigli pogodak. Mejson Maunt je gurnuo loptu u prostor Kaiju Havercu koji je obišao Edersona i ispostaviće se postigao jedini pogodak na meču.

- Imali smo izuzetnu sezonu i čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti - rekao je Gvardiola.

Uvideo je španski stručnjak da je pogrešio u 63. minutu kada je na teren poslao Fernandinja. Ipak, on ističe da je izveo najbolje igrače na teren.

- Kada je sastav u pitanju, uradio sam ono što je bilo najbolje za tim i izveo najbolje.

Treba biti iskren i reći da je veliki problem za "građane" predstavljala povreda Kevina de Brujnea koji je morao da napusti teren posle sudara sa Antoniom Ridigerom.

- Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja - poručio je Gvardiola.

Španski stručnjak tako nije uspeo da osvoji "ušari pehar" na koji čeka još od 2011. godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!