LAPORTA ČINI SVE DA MESI OSTANE: Optimista sam, biće novog ugovora za Lea

Novosti online

29. 05. 2021. u 10:55

PREDSEDNIK FK Barselona Đoan Laporta istakao je da je umereni optimista kada je u pitanju ostanak Lionela Mesija u klubu.

ЛАПОРТА ЧИНИ СВЕ ДА МЕСИ ОСТАНЕ: Оптимиста сам, биће новог уговора за Леа

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Argentinac je prošle sezone želeo da napusti Katalonce. Na kraju je ostao na "Kamp Nou" - nije želeo da ide na sud, a ugovor mu ističe 30. juna.

- Biće novog ugovora za Mesija, ali još ništa nije gotovo. Umereni sam optimista da možemo da postignemo dogovor koji je u mogućnosti kluba, a prihvatljiv za igrača - rekao je Laporta na konferenciji za novinare.

Prvi čovek Barselone nije otkrio kakvu platu sprema Mesiju, ali je naveo da klub sprovodi internu reviziju finansija, pogođen pandemijom virusa korona.

- Leo sigurno zaslužuje više i mogao bi da zaradi više negde drugde, ali njegova je želja da Barselonu učini velikom. Siguran sam da ceni napor koji ulažemo i mislim da je uzbuđen zbog projekta koji gradimo. Pre svega želi da se oseća prijatno, cenjenim, pa onda i da pobedi. Kod njega se ne radi o novcu - kazao je Laporta.

Mesi je ikola Barselone. Sa ovim klubom je četiri puta osvajao Ligu šampiona i 10 puta Primeru.

Nema sumnje da bi svaki navijač giganta iz Katalonije voleo da fudbalskog mađioničara iz Rosarija gleda na "Kamp Nou" i u narednim godinama.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice