EURO TIKET DANA: Prepiši od najpopularnijeg srpskog para i ozbiljno zaradi (FOTO)

PROMO

21. 06. 2021. u 14:00

Jedan od najskladnijih i najzanimljivijih parova na srpskoj javnoj sceni - Nino Čelebić i Teodora Džehverović deluju kao sjajan tim! I zaista jesu. Njihova ljubav i povezanost se vide na svakom koraku, a sada su još jednom pokazali da su zaista usklađeni.

ЕУРО ТИКЕТ ДАНА: Препиши од најпопуларнијег српског пара и озбиљно заради (ФОТО)

Foto: Promo

Znate kako se obično "posvađate" sa svojom drugom polovinom oko sastavljanja tiketa? E pa, Nino i Teodora nemaju taj problem.

Oboje pomno prate Evropsko prvenstvo u fudbalu, pa su tako sa nama podelili svoje tipove i odigrali jedan humanitarni tiket u Meridianu.

Danas nas očekuje "brdo" zanimljivih utakmica, a jedna od njih jeste i ona između Rusije i Danske. Znamo svi kroz šta su Danci prolazili tokom ovog šampionata, pa u to ime - Nino i Teodora su "igrali" upravo na njih – dvojka na Dansku u Meridianu je čak 1.87.

Kada se radi o utakmici Finske i Belgije - izbor je lak, "dvojka" i kvota 1.40 predstavljaju "sigurici".

Hrabri Makedonci su nas do sada oduševili, uprkos tome što nisu imali pobedu, ali morate priznati da su pokazali kako se fudbal igra srcem. Ipak, sada ih čeka još jedan težak zadatak - Holandija, pa su se Nino i Teodora ipak odlučili za Holanđane, koji važe za velike favorite, što potvrđuje i kvota na dvojku – 1.35.

Foto: Promo

 

Meridian je ovu poslasticu častio sa 10.000 RSD, a ukoliko tiket bude dobitan – novac će biti doniran u humanitarne svrhe.

Ako ste i vi podjednako sigurni, kao naš divan par, imamo još jedan savet za vas: trk na meridianbet.rs, registrujte se OVDE i preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENjE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a onda lepo "prepiši" tiket.

Ujedno, to vam može pomoći i da osvojite NEVEROVATNU NAGRADU - AUDI!

Kako - saznajte OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale