DAMIANO DAVID NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Italijanski predstavnik Evrovizije poljubio gitaristu, ali i bubnjara na sceni! (FOTO)

Novosti online

23. 05. 2021. u 16:01

HARIZMATIČNI Italijan Damiano David, pevač grupe "Maneskin" koja je odnela pobedu na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, pored vokalnih sposobnosti pažnju na sebe je skrenuo i skandalima o kojima danas ne prestaje da se priča.

ДАМИАНО ДАВИД НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Италијански представник Евровизије пољубио гитаристу, али и бубњара на сцени! (ФОТО)

Foto: Printscreen

Pored polemike "Da li je pobednik ovogodišnje Evrovizije koristio kokain?", mnogi su tek danas zapazili da je na samom kraju, prilikom ponovnog pevanja pobedničke pesme "Zitti e buoni", Italijan prišao gitaristi i poljubio ga u usta.

Ipak, basista Tomas Ragi (Thomas Raggi), nije jedini koga je Damiano poljubio na sceni. Poljubac u usta dobio je i bubnjar pobedničkog sastava "Maneskin", dugokosi Etan Torhio (Ethan Torchio).

Ono što je zanimljivo jeste da kontroverzni Damiano ima dugogodišnju devojku, sa kojom se, prema navodima italijanskih medija, i verio. 

Foto: Printskrin/ Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)