"RUŽNE STVARI NAS ČINE ŽIVIMA": Anđelka Prpić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom, pa se osvrnula na njegovu porodicu

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 14:29

GLUMICA Anđelka Prpić, koja se nedavno razvela od supruga Darija Prpića, s kojim ima sina, otkrila je šta je najviše čini živom.

РУЖНЕ СТВАРИ НАС ЧИНЕ ЖИВИМА:  Анђелка Прпић открила у каквом је односу са бившим супругом, па се осврнула на његову породицу

Foto: Milena Anđela

- Ljudi. Sve lepote koje ovaj život nosi. Čini nas živim i ono što nije lepo , a to nas nekad pokrene i to nas probudi. Mislim da uvek ima ono "Ko zna zašto je to dobro" i "Sve će na kraju da bude dobro" - to je moj moto.

Podsetimo, glumica je prošle godine okončala je devetogodišnji brak sa suprugom Darijom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu, a sada je otkrila kako posmatra razvod i koliko su promene uticale na njen svakodnevni život.

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi. Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima - iskrena je glumica i dodala:

- Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - zaključila je Anđelka.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja