SANJA VUČIĆ SE UKLJUČILA U LAJV: Hurricane se priprema za veliko finale - komentari samo pljušte, Srbija veruje u pobedu (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 05. 2021. u 13:21

GRUPA Hurricane večeras peva za pobedu na Evrosongu, a Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pokušaće Srbiji da donesu prvo mesto i dvanaest poena od što više zemalja koje glasaju.

САЊА ВУЧИЋ СЕ УКЉУЧИЛА У ЛАЈВ: Хуррицане се припрема за велико финале - коментари само пљуште, Србија верује у победу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Sanja Vučić danas se uključila na lajv u Instagramu u kojem je otpevala jedne numere. 

U toku lajva na Instagram stranicu popularne Uraganke stigao je ogroman broj komentara pratilaca koji veruju u pobedu Srbije na Evrosongu i koji su devojkama poželeli sreću u finalu velikog takmičenja.  

"Pozdrav iz vaše i naše Srbije", "Srećno!", "Idemo samo jako!", "Veliki pozdrav, lepotice!" bili su samo neki od komentara. Bilo je i pozdrava iz Makedonije, drugih država iz regiona, ali i iz Turske i Ugande!

- Finale počinje večeras u 9, pratite svi! - poručila je na kraju Sanja.

Podsetimo, u toku su poslednje pripreme za večerašnje finale, a srpske predstavnice nastupiće pod rednim brojem 8. Ovim povodom su se direktno iz Roterdama uključile u Jutarnji program Prve televizije gde su podelile svoje utiske, ali i istakle da su "spremne za pobedu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna