HRVATSKI MEDIJI BRUJE O NASTUPU HURRICANE GRUPE: Pogledajte nastup srpskih lepotica o kojem svi pričaju

Novosti online

21. 05. 2021. u 07:11

HRVATSKA predstavnica se nije plasirala u finale Evrovizije, ali komšijski mediji ipak ne kriju oduševljenost našim predstavnicama.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ БРУЈЕ О НАСТУПУ ХУРРИЦАНЕ ГРУПЕ: Погледајте наступ српских лепотица о којем сви причају

Foto: Printskrin

Održana je druga polufinalna veče Eurosonga, a predstavnice Srbije, grupa 'Hurricane' prošla je u finale takmičenja. Tri energične devojke podigle su čitavu dvoranu na noge izvodeći svoju pesmu 'Loco Loco'.

Uz 'Uraganke' Sanju Vučić, Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, članica srpskog tima u Rotterdamu je i nekadašnja pobednica Marija Šerifović koja je na svom Instagram profilu podelila video na kojem se devojke vesele zbog velikog uspeha.

Čitava ekipa je skakala od sreće kad su čuli da prolaze dalje, uzvikivale: 'Rokaj' i mahale srpskom zastavom. 

Osim Srbije, druge polufinalne večeri prošle su i Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švicarska, Grčka i Finska. Prve polufinalne večeri prošli su Norveška, Izrael, Rusija, Azerbajdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

Njima će se pripdružiti tzv. velika petorka: predstavnici Nemačke, Italije, Francuske, Španije i Velike Britanije, zemalja koje daju najveći financijski doprinos Evropskoj radiodifuzijskoj uniji (EBU) koja organizira Evrosong, te predstavnik zemlje domaćina.

(Jutarnji.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna