PREDSTAVNICA RUSIJE NA EVROVIZIJI ODUŠEVILA PUBLIKU: Nosi neverovatan kostim, dobila gromki aplauz (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2021. u 22:05

U prvoj polufinalnoj večeri Evroviziji četvrta po redu nastupila je Maniža koja je predstavila Rusiju pesmom "Russian woman", a njen perofmans, sudeći po komentarima, dopao se mnogima.

ПРЕДСТАВНИЦА РУСИЈЕ НА ЕВРОВИЗИЈИ ОДУШЕВИЛА ПУБЛИКУ: Носи невероватан костим, добила громки аплауз (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Maniža, koja je inače autorka numere koju je pevala, bila je energična i promenila je autfit na bini.

Elementi repa u pesmi koju je u celosti otpevala na ruskom izazvali su brojne rekcije.

Pesma "Russian woman" šalje jaku socijalnu poruku o tome da treba voleti sebe, svoje telo. Priča i o dečijim pravima, potom o nacionalnom, kulturnom i seksualnom identitetu, ali iznad svega, o toleranciji.

Nastup Maniže, koja je poreklom iz Tadžikistana, izazvao je brojne rekacije gledalaca kraj malih ekrana, ali i publike u Roterdamu.

Prve polufinalne večeri Evrovizije pored Rusije nastupaju predstavnici Litvanije, Slovenije, Rusije, Švedske, Australije, Severne Makedonije, Irske, Kipra, Hrvatske, Norveške, Belgije, Izraela, Rumunije, Azerbejdžana Ukrajine i Kipra.

Ovogodišnja Evrovizija održava se pod sloganom "Otvori se" (Open up), sa idejom da se ljudi otvore jedni pred drugima, ali i prema različitostima koje ih krase. Vlada Holandije odobrila je da se takmičenje održi uz ograničen broj gledalaca i strogo poštovanje mera, kako bi se osigurala zdravstvena sigurnost fanova, takmičara, timova, novinara, organizatora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!