ZVEZDA "DRŽAVNOG SLUŽBENIKA" VOLI 9 GODINA STARIJU KOLEGINICU: Ona već ima brak iza sebe i ćerku kojoj je dala ime kakvo nikad niste luli

Novosti online

22. 04. 2021. u 08:05

GLUMAC Momčilo Otašević postao je miljenik žena od kako se prvi put pojavio na malim ekranima i to u seriji "Budva na pjenu od mora".

ЗВЕЗДА ДРЖАВНОГ СЛУЖБЕНИКА ВОЛИ 9 ГОДИНА СТАРИЈУ КОЛЕГИНИЦУ: Она већ има брак иза себе и ћерку којој је дала име какво никад нисте лули

Foto: Milena Anđela

On je danas porodičan čovek, koji je u braku sa devet godina starijom koleginicom Jelenom Perčin sa kojom ima dvoje dece, Mašu i Jakšu, dok Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem ima dvanaestogodišnju ćerku Lotu.

Jelena i Momčilo, kog smo gledali u "Državnom službeniku" u ulozi Ognjena, venčali su se u junu 2018. nakon dve i po godine veze, a upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka" i u početku je njihova veza bila tajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sve Serije (@sve_serije1335)

Otašević je u jednom intervju otkrio šta za njega znači institucija braka.

- Odrastao sam u skladnoj porodici i odgajan sam u duhu da brak promatram kao logičnu stvar koja sledi kad se dvoje ljudi nađe i kliknu te shvate da su srodne duše. Znao sam da ću, kad-tad, biti u braku jer sam odrastao u sretnoj porodici koja je bila na prvom mestu. Brak mojih roditelja je bio divan. Naučio sam mnogo od njih i čini mi se da u životu primenjujem neke stvari koje sam gledao, a gledao sam kakav treba biti muž i otac - iskren je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Super1 (@super1.hr)

On je čak i sebe ocenio kao ljubavnog partnera.

- Mislim da sam dobar, ali šta ja znam. U poslu se, recimo, kolege ne žale, tako da mogu reći da je tu solidno, a evo u sretnom sam braku, ispunjen, sretan i zadovoljan. Valjda i to ima svoje - istakao je on.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SA OVIM PEVAČEM JE PREMINULA VODITELJKA PINKA BILA U BRAKU: Imali su dvoje dece, a razišli se pre manje od godinu dana