NEK ČITAJU UMESTO LEKTIRA, O JUNAŠTVU SRPSKOG OFICIRA: Baja Mali Knindža objavio pesmu o nedavno preminulom komandantu (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2021. u 15:13

NARODNI pevač Baja Mali Knindža objavio je juče na svom jutjub kanalu novu pesmu "Najčistija beretka Cigo". Ova pesma je posvećena Nikoli Simiću Cigi, preminulom srpskom policijskom oficiru, komandantu odreda Poskok u sastavu Knindži, pripadniku Jedinice za specijalne operacije i Protivterorističke jedinice.

НЕК ЧИТАЈУ УМЕСТО ЛЕКТИРА, О ЈУНАШТВУ СРПСКОГ ОФИЦИРА: Баја Мали Книнџа објавио песму о недавно преминулом команданту (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ BN televizija

Pesma je već posle nekoliko sati u jutjub trendingu. 

O junaštvu Nikole Simića Cige najbolje svedoči govor koji je vođa Knindži Kapetan Dragan održao na njegovoj sahrani.

- Cigo je sigurno bio jedan od najvećih srpskih boraca ove epohe i jedan od onih koji mogu da svojim junačkim podvizima dostojno može dostojno predstavljaju sve nas koliko nas ima i pred precima i pred potomcima. Postoje takvi pojedinci, junaci koji u sebi nose sve najbolje vrline svojih ratnih drugova - rekao je tada Kapetan Dragan.

Nikola Simić Cigo umro je 11. februara 2021. godine u Beogradu, nakon dvonedeljne borbe sa korona virusom.

Stranica na Fejsbuku, Crvene beretke, okačila je sliku ovog heroja sa porukom - Tužnog srca javljamo pripadnicima Jedinice da nas je napustio naš brat Nikola Simić Cigo, oficir Jedinice i predsednik udruženja veterana „Crvene beretke”. Vreme i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.

Reakcije ljudi na Jutjubu i Fejsuku govore mnogo o našem oficiru - Nek čitaju umesto lektira o junaštvu srpskog oficira, Besmrtni heroj, Naše gore list, Da se ne zaboravi, Večna mu slava...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije