POMIRENJE NA POMOLU? Igor Kojić viđen kako nasmejan šeta ulicama Severininog Zagreba

Novosti onlajn

21. 04. 2021. u 21:23

KAKO se saznaje, suprug pevačice Severine, fudbalski menadžer Igor Kojić trenutno se nalazi u tajnoj poseti Zagrebu.

ПОМИРЕЊЕ НА ПОМОЛУ? Игор Којић виђен како насмејан шета улицама Северининог Загреба

Foto: Instagram

On je posle dužeg vremena viđen u šetnji centrom hrvatske prestonice, i to u utorak, samo dan uoči 49. rođendana njegove supruge, od koje je razdvojen već godinu dana.

Igor je, naime, bio sam i u odličnom raspoloženju, navoi izvor. Sve vreme se sa nekim dopisivao na telefonu, dok mu široki osmeh nije silazio sa lica. Nezvanično, on se uputio u Zagreb, kako bi sa svojom i dalje zakonitom suprugom rešio sve probleme i kako bi zajednički definitivno doneli odluku da li će okončati svoj brak ili će nastaviti sa njim. Izvor blizak paru, tvrdi da je Severina ta koja se zalaže za razvod, dok Igor na sve načine pokušava da izgladi sve probleme sa suprugom.

Foto: Instagram

Severinin rođendan bio je idealna prilika da se vide i da na miru popričaju o svemu što ih je razdvajalo u prethodnom periodu. A ako je suditi prema njegovom dobrom raspoloženju, vrlo je moguće da su počeli da rade na svom odnosu i da će prebroditi sve bračne probleme. U prilog ovoj činjenici govori i podatak da je Igor pre nekoliko dana opet zapratio Severinu na Instagramu, te pored nje prati još samo dva profila religioznog sadržaja. Istovremeno, hrvatska pevačica na ovoj društvenoj mreži prati samo svog supruga.

Podsetimo, priča o razvodu Severine i Igora Kojića, jedna je od najvećih misterija, kojom domaći mediji ne prestaju da se bave već više od godinu dana. I taman kada se činilo da je na njihov šestogodišnji brak stavljena tačka, Igor je ovim postupkom sve iznenadio, a priče o razvodu, čini se, pale su u vodu.

Hrvatski mediji su nedavno uzburkali javnost, napisima o Igoru Kojiću, kada su preneli vest da je početkom aprila spakovao kofere i napustio stan u zagrebačkom naselju Kozjak, gde pevačica stanuje već duže vreme. Ove navode o iseljenju iz stana Severinin PR tim je demantovao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)