RUKE SU MI BILE KAO BUTINE: Tijana Dapčević otkrila kako je smršala, ove namirnice jede svakoga dana

Novosti online

09. 04. 2021. u 21:52

PEVAČICA Tijana Dapčević podelila je svoje iskustvo vezano za skidanje viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

РУКЕ СУ МИ БИЛЕ КАО БУТИНЕ: Тијана Дапчевић открила како је смршала, ове намирнице једе свакога дана

Tijana Dapčević

Tijana je ispričala da se u periodu kada je bila trudna ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala 115 kilograma.Ona je dodala da je osećala glad maltene 24 sata dnevno, i da je često posezala za nezdravom hranom.

- Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo - rekla je pevačica za "Hit Informer".

Tijana, kako se navodi, dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim - rekla je Tijana, kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)