SVEDOCI UMESTO DNK TESTA? Mirjana i Devin na ročištu povodom dokazivanja očinstva Miroslava Ilića (FOTO)

V. P.

08. 04. 2021. u 16:47

MIRJANA Antonović, žena koja tvrdi da je bila ljubavnica Miroslava Ilića i da sa pevačem narodne muzike ima vanbračnog sina Devina, saslušana je juče u Palati pravde, na ročištu povodom utvrđivanja očinstva.

СВЕДОЦИ УМЕСТО ДНК ТЕСТА? Мирјана и Девин на рочишту поводом доказивања очинства Мирослава Илића (ФОТО)

Foto P. Milošević

Mirjana je došla sa Devinom i advokatom, dok se Miroslav nije pojavio u sudu. U sudnici se, dajući iskaz, zadržala tri sata.

- Miroslav Ilić se nije pojavio na ročištu, na šta ima pravo, a i dalje odbija DNK analizu, kojom bi se utvrdilo da li je on Devinov otac - rekao je Mirjanin advokat okupljenim novinarima po izlasku iz Palate pravde.

Foto: ATA Images

- U našem pravosudnom sistemu ne postoji mogućnost izdavanja obaveznog naloga. Miroslav ne mora da ide na DNK test ukoliko ne želi, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze, pa očinstvo može da se dokaže saslušavanjem svedoka i drugim materijalnim dokazima.

Foto: ATA Images

Nezvanično se govori kako bi jedan od Mirjaninih svedoka na sudu mogla biti i folk zvezda Lepa Brena, koja je, navodno, znala za njihovu vezu. Ni Mirjana, ni Devin, inače doktor po zanimanju, nisu juče bili raspoloženi za izjave. Ona je samo kratko prokomentarisala da sedma sila može samo da pretpostavi kako se oseća njen sin, koji do sada nije imao priliku da vidi oca, dok je on njega poslednji put, kako je svojevremeno izjavio, video kada je Devin imao 18 meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)