NIKAD VRELIJE IZDANJE MILICE TODOROVIĆ: Pevačica objavila fotografije u kupaćem kostimu, zadnjica i duge noge u prvom planu (FOTO)

Novosti online

30. 03. 2021. u 11:35

PEVAČICA Milica Todorović prošlog leta odmarala je na hrvatskom primorju i svojom zavidnom figurom mnoge oborila s nogu.

НИКАД ВРЕЛИЈЕ ИЗДАЊЕ МИЛИЦЕ ТОДОРОВИЋ: Певачица објавила фотографије у купаћем костиму, задњица и дуге ноге у првом плану (ФОТО)

Foto: Printskrin

Ona se sada prisetila prošlogodišenjeg letovanja i objavila izazovne fotografije u kupaćem kostimu koji je naglasio njene obline.

Poznato je da pevačica s vremena na vreme ima probleme sa kilažom, o čemu je i javno govorila, ali je nedavno uspela da vrati nekadašnju figuru.

Foto: Printskrin Instagram

 

Na drugoj fotografiji Milica je pozirala tako da se vidi njena pozadina, kao i duge izvajane noge.

Foto: Printskrin Instagram

 

Podsedtimo, Milica je jednom prilikom otkrila da je u najtežem periodu života imala 71 kilogram zbog čega se podvrgla režimu ishrane. 

- Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi smetalo - pričala je pevačica. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)