"LEČIĆ EVIDENTNO NIJE KRIV" Aca Lukas podržao glumca: Mislim da je klasična nameštaljka!

Novosti online

28. 03. 2021. u 20:11

ACA Lukas progovorio je o slučaju koji potresa javnost u vezi tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao Branislav Lečić.

ЛЕЧИЋ ЕВИДЕНТНО НИЈЕ КРИВ Аца Лукас подржао глумца: Мислим да је класична намештаљка!

Foto: Printskrin TV Pink

Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun.

- Uvek imam svoj stav. Branislava Lečića poznajem, jedan je od naših najboljih glumaca i ne slažemo se nikako u političkim stavovima. Mislim da ovo veze s mozgom nema, mislim da je klasična nameštaljka, on ima punu podršku od mene.

Naravno da je nasilje grozno i treba da bude najgora kazna za tako nešto, ali da se neko posle 9 godina seti da je silovan... To je van svake pameti. Pusti me tih priča ''trauma'', a pričaš 70 minuta sa silovateljem opuštenim glasom i onda kažeš ''Nisi me ispoštovao'', u čemu? U silovanju ili milovanju? Ne razumem. Čovek evidentno nije kriv - istakao je Lukas za TV Pink.

Foto Z. Jovanović

 

Podsetimo, Štajnfeldova je prošle godine objavila dokumentarni film "Zaleči me", u kome je ispričala da ju je "jedan filmski moćnik iz Srbije" silovao. Glumica tada nije htela da otkrije o kome je reč, a dala je i izjavu u Višem javnom tužilaštvu. Međutim, ona se u martu ove godine vratila iz NJujorka i ispričala da je reč o Branislavu Lečiću. Zbog tih navoda glumac je u okviru predistražnog postupka dobio poziv da se prekjuče javi u policiju i on je u Trećem odeljenju beogradske policije dao izjavu u svojstvu građanina.

Navodno, glumac je zatražio i da njegova koleginica bude poligrafski testirana.

Foto: Printscreen

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)