SKANDAL! Isplivao eksplicitan snimak Danijele Štajnfeld (VIDEO)

Novosti online

26. 03. 2021. u 18:44

DANIJELA Štajnfeld, pre nekoliko dana podigla je veliku medijsku prašinu, kada je otkrila da je 07. maja 2012. godine navodno silovao njen kolega Branislav Lečić.

СКАНДАЛ! Испливао експлицитан снимак Данијеле Штајнфелд (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Nakon njenih intervjua koje je dala u medijima, a u kojima je opisala detalje navodnog  seksualnog zlostavljanja, mnoge brojne ličnosti su se oglasile. Neke od njih su podržale glumicu i uputile ozbiljne oštre kritike na račun Branislava Lečića, dok nekolicina njih, ne želi da poveruje u optužbe i čeka konačnu reč tužilaštva.

Kompletan eksplicitan snimak možete pogledati na OVOM LINKU!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)