STAVIO MI JE RUKU NA BUTINU, IMALA SAM 17 GODINA: Mankekenka Ivana Korab progovorila o neprijatnim situacijama koje je doživela!

Novosti online

26. 03. 2021. u 16:06

MANEKENKA Ivana Korab koja je svoju karijeru izgradila u Americi nije mogla da ostane nema na optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao kolega Branislav Lečić.

СТАВИО МИ ЈЕ РУКУ НА БУТИНУ, ИМАЛА САМ 17 ГОДИНА: Манкекенка Ивана Кораб проговорила о непријатним ситуацијама које је доживела!

Foto: Printskrin

Naime, Ivana je otkrila da je i na svojoj koži osetila neprijatne situacije.

- Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi. Imaš mladu nadu koja veruje u sebi i ti (moćnik ili bilo ko drugi) joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život - otkrila je Ivana i dodala:

- Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna - rekla je Ivana u „DeToxic“ emisiji. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ovan

26.03.2021. 23:23

Malo cudna prezimena imaju sve ove zene koje su silovane. Koja su ona nacija, sta su one? Za koga rade? Danas Lecic sutra cela Srbija! Ovo mora da se istera do kraja. Ovo sa Lecicem nema veze, ovo je prrotiv Srbije.