"AKO ŽELI DA ZADOVOLJI APETITE, NEKA ODE I PLATI USLUGU": Boris Milivojević besan nakon tvrdnji Danijele Štajnfeld o Lečiću

Novosti online

26. 03. 2021. u 11:19

GLUMAC Boris Milivojević prokomentarisao je tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld, koja je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

АКО ЖЕЛИ ДА ЗАДОВОЉИ АПЕТИТЕ, НЕКА ОДЕ И ПЛАТИ УСЛУГУ: Борис Миливојевић бесан након тврдњи Данијеле Штајнфелд о Лечићу

Foto: Printscreen

- Iznenađen sam! Sa Lečićem sam sarađivao na nekim projektima. Ne znam da li je istina da je silovao glumicu, ali ako jeste, to je idiotski! - žustro je počeo Milivojević.

- Ne mogu da verujem da je Branislav to uradio. To je van svih moralnih principa. Ne možeš da je**š tamo gde jedeš! Ukoliko neko želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a nema priliku da to radi sa osobom koja isto želi, neka onda ode i plati takvu uslugu - rekao je Boris.

Milivojević je istakao da je protiv svakog vida nasilja.

- Apsolutno sam protiv svakog nasilja! Bilo kakvo zlostavljanje ne treba da se trpi, već da se prijavi i kazni, a kamoli nešto tako strašno poput silovanja. Svaki primer takvog čina mora da se istera na čistac - izričit je glumac.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a javnost je za to saznala u ponedeljak, 22. marta.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)