U CENTRALNOM ZATVORU PISAO PESME: Rasti pritvor - mentalni odmor, za Belivuka ga vezuje samo ljubav prema Partizanu

M. Ć.

25. 03. 2021. u 22:04

REPER Stefan Đurić Rasta je, u razgovoru za portal Telegraf.rs, otvorio dušu posle skoro četiri meseca u pritvoru, i potpisivanja sporazuma o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje marihuane, predviđene za ličnu upotrebu, na osnovu kog je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ ПИСАО ПЕСМЕ: Расти притвор - ментални одмор, за Беливука га везује само љубав према Партизану

Foto ATA Images

Rasta napominje da se, posle svega, dobro oseća.

- Kao da sam bio na nekom mentalnom odmoru - opisuje Đurić. - Mogao sam da razmislim o životu i, kako god to zvuči, prijalo mi je.

Upitan kako je izgledao susret sa ćerkicom Tarom, po izlasku iz pritvora, rekao je:

- Jako emotivno. Ona se dobro držala do poslednjih mesec dana, kada je već počela da pita svako jutro: "Gde je tata?"

Rasta je naveo da je sa bivšom suprugom Anom Nikolić u dobrim odnosima, i da imaju zajedničku, veliku obavezu - odgajanje deteta. Na pitanje šta se desilo u danu kad je uhapšen, i da li je tad znao da će četiri meseca biti u pritvoru, rekao je:

- Nisam imao nekih naznaka, iako sam bio svestan da moje promovisanje tog načina života nekome bode oči. Putovao sam mnogo preko, radio na tri kontinenta, bio na mestima gde je taj način života nešto normalno, i možda me je to ponelo i u ovoj zemlji, gde je potpuno drugačiji odnos prema tome, kao i zakon.

Rasta je još jednom podvukao da je za legalizaciju marihuane, dodavši da je, po njemu, pravi termin - dekriminalizacija. Trenutno je ne konzumira, ali, kaže, to ne znači da je u budućnosti neće koristiti. Tvrdi da ništa jače od marihuane nikad nije koristio, čak i da je prekidao saradnju sa ljudima iz svoje okoline koji su to činili. U pritvoru je napisao dvadesetak pesama, a kaže da je imao dobre cimere. Spekulisalo se i o Rastinoj povezanosti sa uhapšenim Veljkom Belivukom, međutim, reper navodi da njih dvojicu vezuje samo ljubav prema istom klubu, Partizanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)