EVO KAKO ĆE IZGLEDATI RASTIN KUĆNI PRITVOR: Advokat otkrio i u kojim slučajevima će reper moći da izađe iz kuće

Novosti online

13. 03. 2021. u 15:05

REPER Stefan Đurić Rasta (31) postigao je juče, 12. marta, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge, koji je Stefan zaključio sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom i osuđen je na godinu dana kućnog zatvora.

ЕВО КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ РАСТИН КУЋНИ ПРИТВОР: Адвокат открио и у којим случајевима ће репер моћи да изађе из куће

Rasta

Rastin advokat Vuk Tufegdžić otkrio je kako će izgledati reperov kućni pritvor. Naime, još uvek nije poznato kada će početi sa izdržavanjem kazne, ali će imati pravo svakoga dana da šeta sat vremena, ali i da napusti svoj stan u određenim situacijama.

- Rasta je potpisao sporazum koji će uskoro postati pravosnažan i tada će krenuti sa izdržavanjem kazne. Još uvek ne znamo kada će to biti, jer zavisi od mnogih faktora. Može da prođe nekoliko dana ili nekoliko nedelja do trenutka kada mu budu stavili nanogicu - rekao je Rastin advokat.

- Kada se to bude dogodilo, počeće izdržavanje njegove kazne, a to znači da će Rasta godinu dana morati da provede u kućnom zatvoru. Međutim, moći će svakoga dana da šeta sat vremena, a osim toga, svoj stan će moći da napusti ako bude trebalo da ide kod lekara. Osim toga, njemu će biti data mogućnost i da radi, odnosno, moći će neometano i da snima muziku u studiju - rekao je Tufegdžić

- Rasta i sada može da šeta slobodno jer mu još uvek nije stavljena nanogica. Tek kada to urade, počeće sa izdržavanjem kazne - zaključio je Rastin advokat.

Podsetimo, Đurić je juče iz suda izašao zadovoljan postignutim sporazumom o priznanju krivice.

- Pravda je spora, ali dostižna. Sve je prošlo u najboljem redu, tako da mogu svima da se zahvalim. Hvala i vama - sa osmehom je rekao Rasta nkaon završenog suđenja.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)