SNIMIO JE HIT "SAČUVAJ TAJNU LJUBAVI MOJA" I - NESTAO: Dušan Kostić je skočio sa mosta, a zatim su usledili misteriozni događaji! (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2021. u 21:05

DUŠAN Kostić, pevač narodne muzike i autor čuvenog hita "Sačuvaj tajnu ljubavi moja", izvršio je samoubistvo 1996. godine tako što je skočio u Dunav sa Pančevačkog mosta, a telo nikada nije pronađeno.

СНИМИО ЈЕ ХИТ САЧУВАЈ ТАЈНУ ЉУБАВИ МОЈА И - НЕСТАО: Душан Костић је скочио са моста, а затим су уследили мистериозни догађаји! (ВИДЕО)

Foto Printskrin

Bilo je to 13. maja 1996. godine oko 18:50 časova, kako je pisalo u kratkom izveštaju policije. Dušan je viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41.

Na mestu nesreće pronađena je Duškova torbica sa ličnim dokumentima. Kao što je opevao u njegovom velikom hitu "Sačuvaj tajnu ljubavi moja", tako je i on sa sobom odneo svoju.

Prave razloge verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka otkrila je jednom prilikom da joj neki detalji ove situacije i dalje nisu logični.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva, nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno.

Ona je ispričala da joj je i torbica tajna:

- I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno.

Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu stiglo je pismo sa kratkom porukom: "Mnogo vas volim, oprostite mi". Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a