UMEM DA VOLIM I DA BUDEM VOLJENA: Lena Kovačević otvoreno o porodici, karijeri i fizičkom izgledu

Novosti online

23. 02. 2021. u 21:42

PEVAČICA Lena Kovačević kaže da u sve ide punog srca, naglasivši da svoje emocije zna da kanališe kroz muziku i da ume da voli i da bude voljena.

УМЕМ ДА ВОЛИМ И ДА БУДЕМ ВОЉЕНА: Лена Ковачевић отворено о породици, каријери и физичком изгледу

Foto ATA Images

Svojom harizmom i vokalom Lena Kovačević je oduševila publiku kako u regionu, tako i širom Evrope, ali i Afrike zahvaljujući pesmi “Cafe”. I sa novom numerom “Crni leptir” ponovo je pokrenula emocije mnogim pripadnicima nežnijeg pola, a ni muškarci nisu ostali ravnodušni.

- Zaljubila sam se u pesmu fatalno čim mi ju je Emina poslala. Kad mi se pesma dopadne, zaista me proganja melodija i nekako je čujem i živim sa njom dokle god je ne snimim. Snimili smo je za, mislim, dvadeset minuta, to je moja krvna grupa - kaže Lena Kovačević.

Na pitanje kakva je u ljubavi, da li je znala da kalkulišeš ili je pokazivala emocije, džez umetnica je iskreno odgovorila:

- Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu.

Ova lepa dama, otkrila je kako ranjeno srce uvek uspešno zakrpiti.

- Muzikom i verom u bolje sutra. Nepopravljivi sam pozitivac - naglasila je ona, kojoj na Jujtubu ostavljaju komentare da ih njena muzika i glas opušta, ali da na lepotu niko ne može da ostane imun.

Kada smo je pitali da li više voli da dobije kompliment za izgled ili za to što radi, Lena je bez previše razmišljanja kazala:

- Da sam želela da dobijam komplimente na prvom mestu za izgled, mislim da bih gradila svoj identitet drugačije (smeh). Volim muziku više od sebe u tom smislu i zavisna sam od tog osećaja kad joj se predam. Onda zaboravljam ko sam i kako izgledam.

Iza sebe ima veliki broj pesama, a njen suprug Veljko Brčin ne može da izdvoji samo jednu numeru koju sa zadovoljstvom peva.

- LJubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - kaže ona.

Iako je uvek smirena, nametnulo se pitanje da li je takva i u životu, te da li zna da opsuje zbog gužve u saobraćaju i da li se tada kaje ili joj to služi kao izduvni ventil, Lena nam je kazala:

- Više sam psovala u sebi tokom skijanja...

Zbog popularnosti nije spremna na kompromise, već ide samo kvalitetom, što joj je moto kada je njena karijera u pitanju.

- Šta nikada ne bi uradila zarad popularnosti? Sve ono što nikada do sada nisam uradila - rekla je ona.

Lena je ranije govorila da li joj je i koliko pomogao fizički izgled ili su ga zbog njega površno posmatrali.

- Žene koje imaju opšteprihvatljivu lepotu vrlo teško na prvu loptu dokazuju talenat. Ja od starta imam ljubav prema kameri. Volimo se i to je važan faktor u ovom poslu. Ne u smislu da si lep u spotu, već svojim likom da dočaraš karakter koji pevaš. Ono što je pogrešno jeste to da fizički izgled utiče na karijeru. To je tragično. Ne razumem sada ovu pompu oko Adel i njene kilaže i to što je izgubila 20-30 kilograma. Ona je božanstvene britanske lepote - rekla je Lena.

Osim muzike, Lenin centar sveta su sinovi Vuk i Teodor, koji joj daju pokretačku energiju. Na pitanje da li bi volela da proširi porodicu, Lena je rekla:

- Fokusirana sam na ovu moju mušku vojsku. Sad smo i u školi i u ovom trenutku sam samo skoncentrisana na njih zaista. - dodala je ona za kraj.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)