SKINUO JE KOŠULJU I POKLONIO MI JE: Miroslav Ilić će po ovome zauvek pamtiti Balaševića

Novosti online

22. 02. 2021. u 00:11

СКИНУО ЈЕ КОШУЉУ И ПОКЛОНИО МИ ЈЕ: Мирослав Илић ће по овоме заувек памтити Балашевића

Foto P. Milošević

MIROSLAV Ilić ispričao je jednu anegdotu sa svog koncerta u beogradskoj Areni, kada mu je gost bio legendarni Panonski mornar Đorđe Balašević.

Bilo je to na njegov rođendan, kada mu je Đole poklonio košulju, jer nije imao poklon.

- Miroslave, ništa ti nisam kupio za rođendan...i otkopča čovek košulju i mrtav hladan kaže: "Izvol'te", i to stoji u mojoj kući kao amajlija. Ovo je jako stara košulja, vrlo retko je oblačim. Želim da što duže traje, ovo mi je poklon od mog Đoleta Balaševića - ispričao je Miroslav u emisiji posvećenoj Panonskom mornaru na RTS-u.

Potom je ispričao i kako ga je Đole "iznenadio" na tom istom koncertu.

- Imao sam ogromnu želju da mi bude gost te večeri na koncertu u beogradskoj Areni. Prvo, što sam bio prvi narodnjak koji je pravio koncert u Areni. A osim toga, moja publika obožava Đoleta Balaševića. I on to nije mogao da veruje. I onda me je stalno držao na kratkom kanapu... Ja sam došao u Arenu, ne znajući da li će doći ili ne... I da nije došao, moj odnos prema njemu se nikako ne bi promenio..." -rekao je Miroslav i dodao da je Đole bio mnogo, mnogo više od samo gosta na koncertu.

- I ja se već spremam za koncert, pertlam cipele, i čujem njega: "Da nisam ja okasnio možda? - nasmejao se pevač prisećajući se ove večeri.

Đorđe Balašević, preminuo je 19. februara u 68. godini u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu, gde je primljen zbog upale pluća uzrokovane korona virusom. Sahranjen je u nedelju, 21. februara, na Gradskom groblju u Novom Sadu, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)